زیپ نیوز طرز تهیه خوراک ماهیچه لذیذ برای مجالس و مهمانی ها - زیپ نیوز

خوراک ها در طیف های متفاوتی تهیه می شوند. بعضی از این خوراک ها منشا گیاهی دارند و در گروه غذاهای رژیمی قرار می گیرند. خوراک های رژیمی و خوشمزه مانند خوراک لوبیا سبز، خوراک قارچ می باشند که کالری مورد نیاز بدن را بدون چربی تهیه می کنند. خوراک ماهیچه نیز از جمله خوراک های مجلسی و اعیانی است که گزینه مناسبی برای سرو در مراسم رسمی می باشد. طرز تهیه خوراک ماهیچه ساده و راحت است که کلیه اقدامات بر روی طعم دار کردن آن متمرکز می شود.

مواد لازم

  • ماهیچه گوسفند: ۴ عدد
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری
  • سیر: ۲ حبه
  • هویج: یک پیمانه
  • چوب دارچین: یک عدد
  • کرفس: یک پیمانه
  • زعفران: به میزان لازم
  • برگ بو: یک یا دو عدد
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • پیاز: ۲ عدد

طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی

ابتدا پیاز به صورت خلال شده، آماده کنید. پیاز خلال شده را در تابه تفت دهید.

آن گاه تکه های ماهیچه را به تابه اضافه کنید و سرخ کنید. در این مرحله طرز تهیه خوراک، سیر رنده شده را به ماهیچه اضافه کنید. سیر تقریبا برای طعم بخشی به انواع گوشت مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع جایگزین خوبی برای بوی گوشت است.

سیر را به همراه ماهیچه تفت دهید. سپس هویج، ساقه کرفس، برگ بو، فلفل و ۲ پیمانه آب و زعفران را به ماهیچه اضافه کنید. منتظر بمانید تا با حرارت خیلی کم آرام پز شود.

 

زعفران برای مزه دار کردن و خوشبو کردن گوشت ماهیچه به کار می رود. هر چه آب کمتری به خوراک اضافه کنید، طعم بهتری خواهد داشت. تا حد امکان بهتر است به جای استفاده از زرچوبه، از زعفران استفاده شود.

بعد از گوشت یک ساعت به گوشت سر بزنید و در صورت تمایل چوب دارچین به آن اضافه کنید. حالا خوراک ماهیچه شما آماده است و می توانید آن را به همراه سایر پلوها و مخلفات میل بفرمایید.

طرز تهیه سس خوراک ماهیچه

پیاز و رب را در تابه دیگری در کره تفت دهید. آب گوشت اضافی ماهیچه را از صافی رد کرده و عصاره گوشت را به سس اضافه کنید. آن گاه گوشت را با یک قاشق غذا خوری آب لیمو تازه طعم دار کنید. در نهایت ماهیچه را در سس قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه به پخت آن ادامه دهید تا کاملا طعم دار شود.

دستور تهیه خوراک ماهیچه به روشی دیگر

خوراک ماهیچه یک غذای سنتی خوشمزه ایرانیان می باشد که می توان به عنوان یک غذای مجلسی عالی مورد استفاده قرار داد، این خوراک در رستوران ها اغلب با برنج ساده و یا با باقالی پلو سرو می شود، حال برای یادگیری دستور تهیه خوراک ماهیچه گوسفندی با روشی دیگر می توانید در ادامه همراه ما شوید.

مواد لازم

  • ماهیچه گوسفند/ ۳ عدد
  • خامه/ یک فنجان
  • سیر/ ۳ حبه
  • پیاز/ ۲ عدد
  • رب گوجه فرنگی/ یک لیوان
  • سس گوجه فرنگی/ یک لیوان
  • آویشن و رزماری/ به مقدار لازم
  • آب لیمو تازه/ به مقدار لازم
  • روغن/ به مقدار لازم
  • نمک و فلفل/ به میزان لازم

روش تهیه خوراک ماهیچه

در ابتدا ماهیچه ها را به همراه یک عدد پیاز و مقداری رزماری و کمی آب داخل قابلمه ای بریزید، سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا بپزد، برای از بین بردن بوی زهم گوشت می توانید به هنگام پخت گوشت چند عدد برگ بو به آن اضافه کنید و بعد از پختن گوشت آنها را دور بریزید.

در همین حین سیر و ادویه را نیز اضافه کنید، ضمن اینکه روش دیگر گرفتن بوی گوشت استفاده از سیر و ادویه هایی مثل زردچوبه، فلفل و … می باشد.

فراموش نکنید که کف روی گوشت را نیز بگیرید و سپس اجازه دهید گوشت به مدت یک ساعت بپزد تا آماده شود. در حین پختن ماهیچه لازم است در داخل تابه ای که روی حرارات گذاشته اید، مقداری روغن بریزید و اجازه دهید، داغ شود و بعد سیر و پیاز های خرد شده را درون آن تفت دهید و بعد گوجه فرنگی را افزوده، در آخر نیز نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

در این مرحله ماهیچه پخته شده را در داخل سس آماده شده در مرحله قبلی تفت دهید و بعد آن را به همراه یک لیوان آب گوشت و یا آب جوش معمولی روی حرارت گذاشته و ۴۵ دقیقه صبر کنید تا بپزد.

خامه را نیز به همراه مقداری سیر رنده شده و نیز مقداری نمک و فلفل و آویشن مخلوط کنید، بعد از پخت ماهیچه در سس می توانید روی آن بریزید و سرو نمایید.

 

به این پست امتیاز دهید.
بازدید : 243 views بار دسته بندی : ریپورتاژ تاريخ : 6 ژانویه 2022 به اشتراک بگذارید :
دیدگاه کاربران
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.